Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν απαιτεί βαριές εργασίες

Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστείτε οικοδομική άδεια και δεν θα προκληθεί αναστάτωση

Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν πως δεν χρειάζονται βαριές εργασίες για την εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας (ή καρέκλας).

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επειδή οι ανελκυστήρες σκάλας τοποθετούνται πάνω στη σκάλα σας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή στο σπίτι σας, αφού ο ανελκυστήρας σκάλας θα ταιριάζει σε ό,τι ήδη έχετε. Μετράμε τις σκάλες σας με ακρίβεια χιλιοστού. Η ράγα στην οποία θα κινείται η καρέκλα είναι σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει κάθε γωνία της σκάλας σας και απαιτεί μόλις 19 εκ. από τις σκάλες σας (αυτό ενδέχεται να διαφέρει στις στροφές ή εάν υπάρχουν εμπόδια).

εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε τύπο υλικού

Από το τσιμέντο έως το ξύλο και το μέταλλο. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία αλλαγή στη σκάλα σας.Τα πόδια της ράγας είναι το μόνο σημείο που τοποθετείται στις σκάλες σας, οπότε αν αποφασίσετε αργότερα ότι δεν θέλετε πλέον τον ανελκυστήρα σας, το μόνο σημάδι που θα μείνει θα είναι μικροσκοπικές τρύπες σε ορισμένα σκαλιά. Αυτές μπορούν να καλυφθούν εύκολα, ακόμη και αν οι σκάλες σας αποτελούνται από ξύλο.

Την ημέρα της εγκατάστασης του ανελκυστήρα σκάλας σας ενδέχεται να προκληθεί λίγη σκόνη από το άνοιγμα των τρυπών, αλλά οι τεχνικοί μας θα την καθαρίσουν πριν φύγουν.

Η εγκατάσταση απαιτεί μόνο λίγες ώρες.

Δεν θα έχετε τεχνικούς που θα μπαινοβγαίνουν για μέρες στο σπίτι σας. Οι φιλικοί τεχνικοί μας θα φτάσουν εγκαίρως, θα τοποθετήσουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας, θα σας εξηγήσουν τη λειτουργία του και θα φύγουν. Οι ανελκυστήρες σκάλας για ευθείες σκάλες απαιτούν μόνο λίγες ώρες για την εγκατάστασή τους, ενώ αυτοί για σκάλες με στροφές απαιτούν περίπου μισή ημέρα.

εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας χωρίς βαριές εργασίες

Εργαζόμαστε με ό,τι έχουμε και βρίσκουμε λύσεις

Μήπως η σκάλα σας είναι πολύ στενή;

Έχουμε ανελκυστήρες σκάλας ειδικά σχεδιασμένους για στενές σκάλες. Οι ανελκυστήρες σκάλας Sadler διαθέτουν καρέκλα σε μορφή πλατφόρμας, που σημαίνει ότι όταν τους χρησιμοποιείστε είστε σχεδόν σε όρθια θέση. Οι ανελκυστήρες σκάλας Siena διαθέτουν καμπύλη πλάτη, για να μπορείτε να κάθεστε πιο πίσω στην καρέκλα. Έτσι, τα γόνατά σας δεν θα χτυπούν σε πιθανά εμπόδια στη διαδρομή. Εάν μπορείτε να σταθείτε όρθιοι στη σκάλα σας, τότε είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας σε αυτήν.

Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε τον έλεγχο του σπιτιού σας και κάντε ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία που προσφέρει ένας ανελκυστήρας σκάλας.