Αγοράστε έναν ανελκυστήρα σκάλας και αποκτήστε ξανά την ανεξαρτησία σας

Με εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, οι ανελκυστήρες σκάλας σάς προσφέρουν ασφάλεια και ανεξαρτησία

Για πολλά άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κίνηση, η χρήση της σκάλας μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία. Ενδέχεται να φοβούνται ότι θα χάσουν την ισορροπία τους και θα πέσουν. Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, μπορούν να χρησιμοποιούν τις σκάλες μόνο με τη βοήθεια ενός συγγενή ή φροντιστή. Αυτό τους αναγκάζει να εξαρτώνται από τρίτους.

Σε ακραίες περιπτώσεις, που τελευταία αυξάνονται, αφού οι περισσότερες οικογένειες δεν μπορούν να σταματήσουν την εργασία τους για να φροντίσουν έναν συγγενή, αυτά τα άτομα μπορεί  να αποκλείονται σε έναν μόνο όροφο του σπιτιού τους. Γι’ αυτόν τον λόγο, ξοδεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου τους περιορισμένοι στο ίδιο δωμάτιο.

ανελκυστήρας σκάλας που σας βοηθάει να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας

Ο ανελκυστήρας σκάλας είναι η λύση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, πολλά άτομα περιορίζονται σε έναν μόνο όροφο, μεταφέροντας την κρεβατοκάμαρά τους στο ισόγειο, για να μη χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες. Μια τέτοια απόφαση, εκτός από το ότι αφαιρεί την άνεση της κρεβατοκάμαρας, ίσως και να δημιουργεί μια αίσθηση έλλειψης ιδιωτικής ζωής, ιδιαίτερα στην περίπτωση συγκατοίκησης με άλλα άτομα. 

Ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να σας προσφέρει ξανά την ανεξαρτησία σας. Καθησυχάζει τόσο εσάς, όσο και τα οικεία σας πρόσωπα. Προσφέρει ξανά πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρο το σπίτι, με άνεση και ασφάλεια. Πρόσβαση σε κάθε όροφο του σπιτιού, χωρίς τη βοήθεια τρίτων.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah είναι ασφαλείς

Όλοι οι ανελκυστήρες μας διαθέτουν ενεργά και παθητικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο σάς προσφέρουν εγγυημένη ανεξαρτησία και ασφάλεια. Κάθε ανελκυστήρας διαθέτει:

  • Ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας.
  • Διάταξη περιορισμού ταχύτητας, για ομαλή και σταθερή διαδρομή ανάβασης ή κατάβασης στις σκάλες.
  • Αισθητήρες. Σε περίπτωση εμποδίων στη διαδρομή, ο ανελκυστήρας σταματάει απαλά.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah είναι εύκολοι στη χρήση

Εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, οι ανελκυστήρες μας είναι εύκολοι στη χρήση, ακόμη και για άτομα με μειωμένη κινητικότητα στα άνω άκρα. Κάθε ανελκυστήρας που κατασκευάζουμε διαθέτει τηλεχειριστήρια για κλήση του, ακόμη και εάν βρίσκεται σε διαφορετικό όροφο. Δεν θα εγκλωβίζεστε πλέον σε έναν μόνο όροφο.

Ο έλεγχος του ανελκυστήρα, αφού καθίσετε σε αυτόν, είναι επίσης πολύ εύκολος. Τα εργονομικά μέσα ελέγχου για το χέρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μέρος της παλάμης ή του καρπού σας. Οπότε, ακόμη και εάν πάσχετε από πόνο στις αρθρώσεις, η χρήση του ανελκυστήρα εξακολουθεί να είναι άνετη.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah είναι άνετοι

Τα καθίσματα των μοντέλων εσωτερικής χρήσης μας έχουν πάντα επένδυση. Αυτό σημαίνει πως προσφέρουν άνεση, ανεξάρτητα από το πόσες φορές χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας.

Η έναρξη και η διακοπή κίνησης του ανελκυστήρα σκάλας γίνεται ομαλά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, ιδιαίτερα για άτομα με προβλήματα στη μέση. Οι αναταράξεις ενδέχεται να επιδεινώσουν τέτοια προβλήματα, προκαλώντας μεγάλη ενόχληση. Για εμάς, είναι προτεραιότητα να προσφέρουμε ομαλές διαδρομές σε όλους τους χρήστες των ανελκυστήρων σκάλας.

Με τη βοήθεια μιας καρέκλα ανελκυστήρα, μπορείτε να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας. Δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε να σας βοηθήσει κάποιος ή να βασίζεστε σε τρίτους. Θα απολαύσετε ξανά την ελευθερία σας, προσφέροντάς την και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.