Εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Είμαστε εδώ, όποτε μας χρειάζεστε.

Εάν έχετε απορίες, μικρές ή μεγάλες, είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.

Είτε αγοράσατε έναν ανελκυστήρα σκάλας, είτε μόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σπιτιού, ή ακόμη και αν είστε στην αρχή της διαδικασίας αγοράς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και επιλογές χρειάζεστε. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κινήστε πάλι ελεύθερα στο σπίτι σας και να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.

 

Η πρώτη σας κλήση

Από την πρώτη σας επικοινωνία μαζί μας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν ανελκυστήρα σκάλας που θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος για εσάς. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένη. Γι’ αυτό, οι ειδικοί σύμβουλοί μας αφιερώνουν χρόνο για να σας θέσουν τα σωστά ερωτήματα, ώστε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς ψάχνετε και πώς θα σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλέστεροι στο σπίτι σας. Οι τηλεφωνικοί σύμβουλοί μας θα σας ακούσουν και μπορεί να σας προσφέρουν συμβουλές για την καλύτερη επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ωστόσο, τα σημαντικότερα ζητήματα θα επιλυθούν από τους ειδικούς συμβούλους μας, που θα σας επισκεφτούν στο σπίτι σας για να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο. Μόνο αν σας γνωρίσουμε και δούμε το σπίτι σας μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες και ακριβέστερες συμβουλές για τις δικές σας ανάγκες.

Μετά την αγορά ανελκυστήρα σκάλας

Μετά την αγορά του ανελκυστήρα σκάλας, εξακολουθούμε να είμαστε στο πλευρό σας. Χαιρόμαστε πάντα να επικοινωνούμε μαζί σας, οπότε εάν έχετε άλλες απορίες ή δεν είστε σίγουροι για κάτι, καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε.

Στην απίθανη περίπτωση που κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το περιμένατε , μην ξεχνάτε πως έχετε πλήρη εγγύηση 2 ετών για τον νέο ανελκυστήρα σκάλας σας, που περιλαμβάνει υπηρεσία τεχνικού, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Επίσης, έχουμε μια τηλεφωνική γραμμή που μπορείτε πάντα να καλείτε για τεχνική βοήθεια, για παν ενδεχόμενο.

Εάν οι σκάλες σας στερούν την ενέργειά σας, καλέστε μας και ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την κινητικότητά σας.