Τι περιλαμβάνει η εγγύηση Ανελκυστήρα Σκάλας 2 ετών;

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας συνοδεύονται από συντήρηση για 2 έτη και αποτελεσματική υπηρεσία τεχνικού, ώστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ό,τι και αν συμβεί.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

Εγγύηση 2 ετών

Η σχέση με την Stannah δεν τελειώνει με την αγορά του ανελκυστήρα σκάλας. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, κάθε φορά που μας χρειάζεστε,  συνεχίζοντας να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που δικαιούστε μέσα στο σπίτι σας. 

Δωρεάν συντήρηση

Οι εργασίες συντήρησης στους ανελκυστήρες σκάλας μας είναι απλές και φτηνές. Παρ’ όλα αυτά, εμείς σας προσφέρουμε δωρεάν επισκέψεις συντήρησης για 2 έτη στη διάρκεια της εγγύησής σας, που μπορείτε να τις προγραμματίσετε όποτε σας βολεύει.

Εξυπηρέτηση με προτεραιότητα

Σε περίπτωση βλάβης του ανελκυστήρα σας, η εγγύηση σάς προσφέρει προτεραιότητα στην 24ωρη υπηρεσία κλήσης τεχνικού, ο οποίος θα είναι στη διάθεσή σας το δυνατόν συντομότερα. Κάθε φορά που τον χρειάζεστε.

Αντικατάσταση ανταλλακτικών

Τα ανταλλακτικά και τα τμήματα των ανελκυστήρων μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν δεκαετίες χρήσης, αλλά σε περίπτωση που χρειαστούν αντικατάσταση λόγω της φυσιολογικής φθοράς, μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε εμείς.

scroll left button

Σύρετε για περισσότερα

scroll right button

Περισσότερα από 750.000 άτομα από όλο τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί την ασφάλειά τους στα χέρια μας και είμαστε υπερήφανοι που δεν τους απογοητεύουμε ποτέ.

Είτε έχετε ανελκυστήρα σκάλας για ευθείες σκάλες είτε για σκάλες με στροφές, θα πρέπει πάντα να λειτουργεί τέλεια, χωρίς δικαιολογίες. Στα θέματα της ασφάλειας, δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο. Στην απίθανη περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα είμαστε δίπλα σας για να το επιδιορθώσουμε, αφού μας ειδοποιήσετε.

Έχουμε τοπικές ομάδες σε όλη τη χώρα που βρίσκονται σε αναμονή για τις κλήσεις σας. Θα είναι στο πλευρό σας πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που τις χρειαστείτε.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά