Συχνές ερωτήσεις

Στην Stannah, είμαστε υπερήφανοι για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε και θέλουμε να ξέρετε πως οι ανάγκες σας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες και πως έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση για εσάς.

Οι παρακάτω ερωτήσεις έχουν υποβληθεί από πελάτες μας και ελπίζουμε να βρείτε και εσείς τις πληροφορίες που χρειάζεστε εδώ. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε.

Το σπίτι σας

Είναι κατάλληλο το σπίτι μου για έναν ανελκυστήρα σκάλας;

Μπορεί να πιστεύετε ότι το σπίτι σας δεν είναι κατάλληλο για έναν ανελκυστήρα σκάλας, πως οι σκάλες του είναι πολύ απότομες, στενές, μακριές ή μικρές. Έχουμε δει πολλές διαφορετικές σκάλες και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι πως αν χρειάζεστε έναν ανελκυστήρα σκάλας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Είτε οι σκάλες σας είναι ευθείες, είτε έχουν ένα πλατύσκαλο στη μέση, αν στρίβουν σε γωνίες ή είναι ελικοειδείς, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για να αποφασίσουμε μαζί ποιος είναι ο σωστός ανελκυστήρας σκάλας για εσάς.


Μήπως οι σκάλες μου είναι πολύ μακριές;

Οι ανελκυστήρες σκάλας μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στις πιο μακριές ευθείες σκάλες. Αν ανησυχείτε για τις διαστάσεις της σκάλας σας, καλέστε μας για να κλείσουμε έναν έλεγχο και να τις αξιολογήσουμε.

Όσον αφορά τις σκάλες με στροφές, εκεί δεν υπάρχει κανένα όριο! Θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη και αν ζούσατε σε φάρο ή κάστρο!


Μήπως οι σκάλες μου είναι πολύ απότομες;

Ορισμένοι ανησυχούν ότι οι σκάλες τους μπορεί να είναι πολύ απότομες. Αν φοβάστε το ίδιο και για τις δικές σας σκάλες, αξίζει τον κόπο να κλείσετε έναν έλεγχο σπιτιού. Ένας από τους συμβούλους μας θα μετρήσει προσεκτικά κάθε εκατοστό της σκάλας σας και θα σας πει αμέσως εάν μπορεί να τοποθετηθεί ανελκυστήρας σκάλας. Το πιθανότερο είναι πως η εγκατάσταση θα είναι εφικτή και ο σύμβουλός μας θα σας δώσει μια προσφορά για τον κατάλληλο ανελκυστήρα για τις ανάγκες σας.


Μήπως οι σκάλες μου είναι πολύ στενές;

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει  μία καρέκλα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα:

  • Ο ανελκυστήρας σκάλας Siena έχει ειδικά σχεδιασμένη καμπύλη καρέκλα, για να μπορείτε να κάθεστε πιο πίσω στην καρέκλα.

Το μοντέλο αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα γόνατά σας να μη χτυπούν σε εμπόδια, σε περίπτωση που έχετε μια πολύ στενή σκάλα. Εάν μπορείτε να σταθείτε όρθιοι στη σκάλα σας, τότε είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας σε αυτήν.


Αν υπάρχει πόρτα στη διαδρομή;

Εάν υπάρχει πόρτα στην κορυφή ή τη βάση της σκάλας σας, ούτε αυτό αποτελεί πρόβλημα. Θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την πόρτα σας και τον ανελκυστήρα σκάλας.Μπορούμε να εγκαταστήσουμε μια ανασυρόμενη ράγα που θα κλείνει και θα απομακρύνεται από την πόρτα, όταν δεν χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας. Η σκάλα ανοίγει αυτόματα όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα, οπότε δεν θα χρειαστεί να σηκώνετε κάποιο βάρος.


Θα μπορούν και οι υπόλοιποι να χρησιμοποιούν τις σκάλες μου;

Ναι. Οι ράγες μας καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στις σκάλες σας και η καρέκλα κλείνει εντελώς. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα σκάλας θα έχουν άμεση πρόσβαση στις σκάλες σας ακριβώς όπως και πριν.


Αγορά Ανελκυστήρα Σκάλας Stannah

Πόσο κοστίζει ένας Ανελκυστήρας Σκάλας Stannah;

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας προσαρμόζονται σε εσάς και στο σπίτι σας, οπότε οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένας μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει την τιμή του ανελκυστήρα σκάλας είναι το εάν οι σκάλες σας είναι ευθείες ή με στροφές. Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν τας εξής:

  • τις διαστάσεις της σκάλας σας
  • την καρέκλα που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας
  • εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
  • εάν χρειάζεστε πρόσθετα χαρακτηριστικά για επιπλέον άνεση και ασφάλεια

Για να μάθετε την τιμή του ιδανικού ανελκυστήρα σκάλας για εσάς, καλέστε μας τώρα και κλείστε έναν δωρεάν έλεγχο σπιτιού, χωρίς δεσμεύσεις. Ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει στο σπίτι σας για να αξιολογήσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει άμεσα μια εξατομικευμένη προσφορά.


Μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας από την Stannah;

Ναι και σας εγγυούμαστε ότι θα τηρεί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας όπως και οι καινούριοι ανελκυστήρες σκάλας μας. Όταν αγοράζετε έναν μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας από εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους για να διατεθεί στους πελάτες μας. Μετά την αποδοχή του, μπορούμε να τον εγκαταστήσουμε με ασφάλεια στο σπίτι σας και συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση δύο ετών.


Έχω δει ότι άλλες εταιρείες διαθέτουν φτηνότερους ανελκυστήρες σκάλας. Γιατί;

Στην Stannah έχουμε περάσει περισσότερα από 45 χρόνια τελειοποιώντας τους ανελκυστήρες σκάλας μας. Έχουμε επενδύσει πολύ στην έρευνα και την καινοτομία, ώστε οι ανελκυστήρες σκάλας μας να είναι ασφαλέστεροι και περισσότερο άνετοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ανελκυστήρα σκάλας σας, επιτρέπουν την άριστη λειτουργία του για δεκαετίες. Εξάλλου, ο ανελκυστήρας σκάλας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείτε καθημερινά και θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετεί όταν τον χρειάζεστε. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας τη σχέση αξίας-κόστους. Όταν αγοράζετε έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν και μελλοντικά.

Προσαρμόστε το δικό σας ανελκυστήρα σκάλας Stannah όπως θέλετε

Εκτός από την αξιοπιστία που προσφέρουν, οι ανελκυστήρες σκάλας μας προσαρμόζονται πλήρως στο σπίτι σας, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας. Με μια ποικιλία διαφορετικών υφασμάτων και χρωμάτων, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας όπως επιθυμείτε. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό να ταιριάζει στο σπίτι και στη ζωή σας.

Δεν σταματούμε ποτέ να βελτιωνόμαστε

Πραγματοποιούμε συνεχώς έρευνα  πάνω στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τους ανελκυστήρες σκάλας μας περισσότερο ασφαλείς και άνετους για εσάς.  Είμαστε μία από τις 3 εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτει στολή αρθρίτιδας, ένα εργαλείο που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Κι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε και να καλύπτουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Τηρούμε τους αυστηρότερους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας

Όλοι οι νέοι ανελκυστήρες σκάλας μας κατασκευάζονται στα ιδιόκτητα εργοστάσια της Stannah στην Ε.Ε. Οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί της Stannah σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και κατασκευάζουν κάθε ανελκυστήρα σκάλας, για να διατηρούμε τον πλήρη έλεγχο σε ολόκληρη τη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε και να τηρούμε τους αυστηρότερους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας

Επειδή κατασκευάζουμε κάθε τμήμα των ανελκυστήρων σκάλας μας εμείς οι ίδιοι, είμαστε σίγουροι για τα υλικά κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιούνται, και ότι κάθε εξάρτημα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες μας. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τους ανελκυστήρες σκάλας μας να έχουν μεγάλη διάρκεια και να σας εξυπηρετούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένας ανελκυστήρας σκάλας Stannah αξίζει σίγουρα την επένδυση για το μέλλον σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό.