Τι μπορεί να κάνει για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ένας ανελκυστήρας σκάλας;

Ένας ανελκυστήρας σκάλας κάνει πολύ περισσότερα από το να σας βοηθάει να αποκτήσετε την ελευθερία των κινήσεών σας

Συντάχθηκε από τον Stannah

Ένας ανελκυστήρας σκάλας Stannah σας βοηθάει να ανακτήσετε την ανεξαρτησία που νομίζατε ότι είχατε χάσει.  Σας βοηθάει να μετακινείστε με άνεση και ασφάλεια σε ολόκληρο το σπίτι σας, για να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Και όχι μόνο το δικό σας, αλλά και αυτό των φίλων και της οικογένειάς σας, οι οποίοι θα μπορούν να μείνουν ήρεμοι στην ιδέα ότι χρησιμοποιείτε τις σκάλες σας με ασφάλεια.

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας κατασκευάζονται με μεγάλη προσοχή από άτομα που θέλουν να σας προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητας ζωής, ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ο ανελκυστήρας σκάλας σας διαμορφώνεται κατάλληλα για να νιώθετε άνετα κατά την μετακίνησή σας. Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά στην άνεσή σας, για αυτό και είναι πολύ σημαντικό  να γνωρίσουμε πρώτα τις ανάγκες σας, προτού σας προτείνουμε τον ιδανικό για εσάς ανελκυστήρα σκάλας. Είτε αρχίζετε να νιώθετε τις συνέπειες της γήρανσης, είτε υποφέρετε από πόνους στις αρθρώσεις που καθιστούν τη σκάλα σας εμπόδιο, είτε έχετε μειωμένη κινητικότητα στο κάτω μέρος του σώματος σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νιώσετε ξανά άνετα στο σπίτι σας.

Οι ανελκυστήρες σκάλας βοηθούν ηλικιωμένους σε όλο τον κόσμο

Καθώς μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να νιώθουμε τις συνέπειες της γήρανσης. Η ισορροπία μας επιδεινώνεται και η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή η οστεοαρθρίτιδα μπορούν επίσης να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μας. Πριν το καταλάβετε καλά καλά, οι σκάλες μπορούν να γίνουν πραγματικό εμπόδιο στο σπίτι σας και η χρήση τους μια οδυνηρή, επικίνδυνη και σχεδόν αδύνατη διαδικασία.

Πολλοί πιστεύουν ότι η συνεχής χρήση της σκάλας αποφέρει οφέλη στην υγεία. Ενώ είναι γενικά καλή ιδέα να «παραμένετε δραστήριοι», η συνεχής χρήση της σκάλας μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στις αρθρώσεις των γονάτων σας. Όσο περισσότερη χρήση κάνετε τόσο μεγαλύτερη και η βλάβη που μπορεί να προκαλέσετε. Η επιμονή να χρησιμοποιείτε τις σκάλες θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατυχήματα, πτώσεις και τραυματισμούς.

Δεν πρέπει να νιώθετε κίνδυνο στο σπίτι σας και να αγχώνεστε κάθε φορά που κατεβαίνετε τη σκάλα για να φτιάξετε καφέ. Ούτε όταν θέλετε να την ανεβείτε για να πάτε για ύπνο. Οι πτώσεις αποτελούν σημάδι ότι το σπίτι σας δεν είναι όσο ασφαλές θα έπρεπε. Μπορεί να τραυματιστείτε σοβαρά, πράγμα που θα έχει δραματική επίδραση στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας να συνεχίσετε να μένετε στο αγαπημένο σας σπίτι.

Άλλα οφέλη των ανελκυστήρων σκάλας που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί

  • Σας προσφέρουν ψυχική ηρεμία:

Γνωρίζετε ότι είστε ασφαλείς στις σκάλες και στο σπίτι σας. Νιώθετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ελευθερία, γνωρίζοντας ότι έχετε πλήρη ανεξαρτησία στο σπίτι σας.

  • Σας βοηθούν να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.

Μπορείτε να διοχετεύετε πλέον την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβείτε τις σκάλες σε άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Φανταστείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με αυτή την ενέργεια.

  • Εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα:

Οι ανελκυστήρες σκάλας εγκαθίστανται σε λιγότερο από μια ημέρα για να μπορείτε να αποκτήσετε την ελευθερία κίνησης σε ολόκληρο το σπίτι σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μπορεί να σας απωθεί το κόστος ή o κόπος της αγοράς και εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα σκάλας.  Μπορεί να νομίζετε ότι η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας απαιτεί βαριές οικοδομικές εργασίες, χάος και τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι ότι ο ανελκυστήρας σκάλας εγκαθίσταται απευθείας στις σκάλες σας. Δεν χρειάζεστε άδεια οικοδόμησης ή να κάνετε βαριές οικοδομικές εργασίες για να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.

  • Δεν καταστρέφουν το σπίτι σας:
    Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φιλικοί τεχνικοί μας είναι να ανοίξουν μερικές μικρές τρύπες στη σκάλα σας για να εγκαταστήσουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Δεν προκαλούνται μόνιμες ζημιές και οι τεχνικοί μας μαζεύουν και καθαρίζουν τα πάντα πριν φύγουν από την οικία σας.
  • Αποτελούν μια οικονομικά προσιτή λύση:

Η λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα.

  • Είναι ευέλικτοι:
    Ότι μοντέλο σκάλας και να έχετε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε έναν ανελκυστήρα σκάλας που να είναι ειδικά κατασκευασμένος για να ταιριάζει στη σκάλα σας. Και όχι μόνο αυτό. Μελετάμε και αναλύουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να μπορούμε να σας προτείνουμε και ένα κάθισμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Γίνετε ένας από τους 750.000 πελάτες μας παγκοσμίως και αποκτήστε ξανά τον έλεγχο του σπιτιού σας και την ανεξαρτησία σας αγοράζοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορεί ένας ανελκυστήρας σκάλας να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.