Η αγορά ανελκυστήρα σκάλας είναι πιο οικονομική από μια μετακόμιση

Συντάχθηκε από τον Stannah

Εάν δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις σκάλες στο σπίτι σας, ίσως να σκέφτεστε την πιθανότητα να μετακομίσετε σε ένα ισόγειο σπίτι. Μπορεί μάλιστα να σας φαίνεται και η απλούστερη επιλογή.

Παρ’ όλα αυτά, η εύρεση νέας κατοικίας, η διαδικασία μετακόμισης, αλλά και πώλησης του σπιτιού σας δεν έχει απλώς μεγάλο οικονομικό κόστος, αλλά και συναισθηματικό.

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι η ιδανική επιλογή, γιατί σας επιτρέπει να παραμείνετε στον αγαπημένο σας χώρο, χωρίς περιορισμούς, για όσα χρόνια θέλετε εσείς, χωρίς να πρέπει να αποχωρηστείτε το σπίτι σας, τη γειτονιά σας, τις αναμνήσεις σας. Και θα μπορείτε να παραμείνετε δραστήριοι, αφού θα βρίσκεστε σε οικείο περιβάλλον στο οποίο έχετε πλέον άνετη πρόσβαση παντού. Ο ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να σας βοηθήσει να τα κρατήσετε όλα αυτά. Μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας και να κινήστε σε αυτό με ασφάλεια και άνεση.

εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας

Ο ανελκυστήρας σκάλας αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για πρόσβαση σε όλο σας το σπίτι

Προτιμώντας να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah αντί να μετακομίσετε, παίρνετε μια οικονομική απόφαση που θα σας επιτρέψει να παραμείνετε στο αγαπημένο σας χώρο. Μια απόφαση που θα σας ξαναδώσει τον έλεγχο του σπιτιού σας, την ανεξαρτησία σας.

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν σημαίνει ότι θα ασκήστε λιγότερο. Κάνει απλώς τη χρήση της σκάλας σας μια εύκολη υπόθεση, έτσι ώστε να έχετε την ενέργεια να κάνετε όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς. Να βγείτε για έναν καφέ και όταν γυρίσετε σπίτι, να ξέρετε ότι θα μπορείτε να ανεβείτε τη σκάλα σας χωρίς κόπο. Εμείς αναγνωρίζουμε ότι τα πράγματα που σας δίνουν χαρά είναι και αυτά που σας κρατούν δραστήριους. Κηπουρική. Γιόγκα. Κολύμπι. Χορός. Βόλτες. Οι ανελκυστήρες σκάλας μας, κάνουν τη χρήση της σκάλας μια απλή καθημερινή ρουτίνα που σας επιτρέπει να διοχετεύεται την ενέργειά σας σε ό,τι άλλο σας ευχαριστεί. Ίσως είναι ένα καινούριο χόμπι. Ή να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, σίγουρα θα είναι κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από τη χρήση της σκάλας και σίγουρα πολύ ασφαλέστερο!

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς ανελκυστήρα σκάλας

Όταν αγοράζετε έναν ανελκυστήρα σκάλας, απολαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα. Ειδικά αν συγκρίνετε αυτήν την επιλογή με όλο το άγχος μιας μετακόμισης.

  • Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι φτηνότερη από μια μετακόμιση
  • Θα μπορείτε να παραμείνετε στο αγαπημένο σας σπίτι
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας απαιτεί λιγότερη από μία ημέρα
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας δεν απαιτεί βαριές εργασίες
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας δεν προκαλεί ζημιές στις σκάλες ή στους τοίχους σας
  • Θα μπορείτε πάλι να απολαύσετε όλο σας το σπίτι και να μην περιορίζεστε στο ισόγειο
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάλα, ευθεία, με στροφές, ελικοειδή, μεγάλη, μικρή, στενή ή απότομη

Για την εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν απαιτούνται βαριές εργασίες και επειδή η τοποθέτηση γίνεται στη σκάλα και όχι στους τοίχους, μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε τύπο υλικού. Είτε η σκάλα σας είναι φτιαγμένη από ξύλο είτε τσιμέντο, τούβλο, πλακάκια ή μέταλλο, ο ανελκυστήρας μπορεί να εγκατασταθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Πώς μπορώ να αγοράσω έναν ανελκυστήρα σκάλας;

Ακολουθήστε τα παρακάτω τρία εύκολα βήματα και ανακτήστε την ελευθερία σας, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

  1. Προγραμματίστε σήμερα τον έλεγχο του σπιτιού σας και κλείστε ένα ραντεβού αξιολόγησης κινητικότητας και κατοικίας. Ο σύμβουλός μας θα μετρήσει τις σκάλες σας και θα σας κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις, για να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.
  2. Ζητήστε τη δωρεάν προσφορά σας, που περιλαμβάνει δωρεάν εγκατάσταση και εγγύηση 2 ετών.
  3. Πριν να το καταλάβετε, η ομάδα εγκατάστασής μας θα χτυπήσει την πόρτα σας για να τοποθετήσει τον ανελκυστήρα σας. Οι εγκαταστάσεις απαιτούν λιγότερη από μία ημέρα και οι φιλικοί τεχνικοί μας θα φροντίσουν να σας εξοικειώσουν με το προϊόν πριν φύγουν.

Καλέστε μας τώρα και αποκτήστε ξανά την ελευθερία κίνησης στο σπίτι σας.