Ανελκυστήρες Σκάλας για ηλικιωμένους

Για την αποτροπή πτώσεων, αλλά και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα

Αρχίστε πάλι να χρησιμοποιείτε τη σκάλα σας εύκολα και χωρίς άγχος

Κατασκευάζουμε ανελκυστήρες σκάλας για περισσότερα από 45 χρόνια και η ασφάλειά σας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για να κατασκευάζουμε ασφαλέστερους και πιο άνετους ανελκυστήρες σκάλας, σχεδιασμένους για να βοηθούν όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να χρησιμοποιούν τις σκάλες τους εύκολα, χωρίς φόβο, κόπο ή τον κίνδυνο πτώσης.

Καθώς μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να αισθανόμαστε τις επιπτώσεις του χρόνου. Η ισορροπία μας μειώνεται και αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στη ζωή μας. Πολύ σύντομα, οι σκάλες μπορούν να εξελιχθούν σε ένα πραγματικό εμπόδιο στο σπίτι μας. Η χρήση της σκάλας μπορεί να προκαλεί πόνο, να είναι επικίνδυνη και πολλές φορές, σχεδόν ανέφικτη.

Αν και η χρήση της σκάλας, γενικώς, κάνει καλό στην υγεία, η δυσκολία στη χρήσης της σκάλας μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες βλάβες στις αρθρώσεις των γονάτων. Η συνέχιση της χρήσης, υπό αυτές τις συνθήκες, αυξάνει αυτές τις βλάβες. Έτσι, ενδέχεται να προκληθούν ατυχήματα, πτώσεις και τραυματισμοί.

Ανελκυστήρες σκάλας για ηλικιωμένους

Παρ’ όλα αυτά, το σπίτι σας δεν θα πρέπει να είναι ένας επικίνδυνος χώρος. Η απόφαση να κατεβείτε στην κουζίνα για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι δεν θα πρέπει να σας προκαλεί άγχος. Το ίδιο και η απόφαση να ανεβείτε στην κρεβατοκάμαρά σας. Οι πτώσεις αποτελούν μια ένδειξη ότι το σπίτι σας δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα έπρεπε. Εάν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, τότε ίσως χρειάζεται να σκεφτείτε την πιθανότητα αγοράς ενός ανελκυστήρα σκάλας.

Ανελκυστήρες Σκάλας: Τα πλεονεκτήματα που ίσως δεν έχετε σκεφτεί

  • Αποτρέπουν τις πτώσεις. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα είστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί να παίρνετε ήδη κάποια μέτρα για να αποφύγετε την πτώση στις σκάλες, αλλά κανένα από αυτά δεν σας προσφέρει την ίδια ασφάλεια με έναν ανελκυστήρα σκάλας.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας σάς προσφέρουν ηρεμία. Θα ξέρετε ότι είστε ασφαλείς στη σκάλα, μέσα στο σπίτι σας. Θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, γνωρίζοντας πως είστε ανεξάρτητοι.
  • Θα σας ξαναδώσουν την ανεξαρτησία σας. Με έναν ανελκυστήρα σκάλας, εξοικονομείτε την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβαίνετε τη σκάλα σας. Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν την ενέργεια.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. Η εγκατάστασή τους απαιτεί λιγότερη από μία ημέρα, για να έχετε πάλι το σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι φτηνότεροι και ευκολότεροι από την επιλογή της μετακόμισης και προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση από την επιλογή να ζείτε αποκλειστικά στο ισόγειο του σπιτιού σας. Ίσως να αποθαρρύνεστε από το κόστος ή την ταλαιπωρία της αγοράς και εγκατάστασης ενός τέτοιου προϊόντος. Μπορεί να νομίζετε ότι η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας θα απαιτεί βαριές εργασίες, ταλαιπωρία και τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι πως η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας γίνεται απευθείας στις σκάλες σας. Δεν χρειάζεστε οικοδομικές άδειες ούτε βαριές εργασίες, για να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι. Οι φιλικοί τεχνικοί μας ανοίγουν απλώς μερικές μικρές τρύπες στις σκάλες σας και τοποθετούν τον ανελκυστήρα. Δεν προκαλούνται μόνιμες βλάβες και οι τεχνικοί μας καθαρίζουν τον χώρο μετά την εγκατάσταση.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι πολύ προσιτοί και οικονομικοί. Η λειτουργία ενός ανελκυστήρα σκάλας κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας είναι ευέλικτοι. Ανεξάρτητα από τη μορφή της σκάλας σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ανελκυστήρα προσαρμοσμένο σε αυτήν. Επίσης, αναλύουμε τις προσωπικές ανάγκες σας και προτείνουμε την κατάλληλη καρέκλα.

Καλέστε μας τώρα και νιώστε ξανά ασφαλείς στο σπίτι σας.