Ανελκυστήρες Σκάλας με ρεύμα και μπαταρίες

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Οι διακοπές ρεύματος προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία. Δεν σας επιτρέπουν να κάνετε όλες σας τις δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να ισχύει για τις συσκευές της κουζίνας, αλλά δεν ισχύει για τον ανελκυστήρα σκάλας σας.

Ο ανελκυστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Σας έχει τύχει να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική συσκευή λόγω διακοπής ρεύματος; Με την αγορά ενός προϊόντος όπως ένας ανελκυστήρας σκάλας, αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν θα θέλατε να μείνετε στη μέση της σκάλας, μέσα στο σκοτάδι.

Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να μη συμβεί ποτέ αυτό.

ο ανελκυστήρας σκάλας συνεχίζει να λειτουργεί, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah δεν σταματούν να λειτουργούν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Αυτό επειδή διαθέτουν μπαταρίες που φορτίζονται συνεχώς από την παροχή ρεύματος. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, λοιπόν, οι μπαταρίες ενεργοποιούνται για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Οι μπαταρίες φορτίζονται αυτόματα όταν η καρέκλα σταματήσει σε σημείο φόρτισης, για να μην αποκλειστείτε ποτέ στα μέσα της σκάλας σας.

Εκτός από αυτό, οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah διαθέτουν δύο τηλεχειριστήρια, ένα στην κορυφή και ένα στη βάση της σκάλας σας. Εάν η καρέκλα έχει σταματήσει σε διαφορετικό όροφο, μπορείτε να την καλέσετε με το τηλεχειριστήριο και να συνεχίσετε να μετακινήστε. Σε περίπτωση που η διακοπή ρεύματος διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, να είστε σίγουροι ότι οι μπαταρίες διαρκούν για αρκετές διαδρομές, οπότε μπορείτε να καλείτε τον ανελκυστήρα και να τον χρησιμοποιείτε με ασφάλεια, χωρίς να φοβάστε ότι θα αποκλειστείτε σε κάποιο άβολο σημείο.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah είναι ασφαλείς, άνετοι και εξαιρετικά αθόρυβοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.

Θα σας βοηθήσουν να νιώθετε ελεύθεροι, ασφαλείς και ανεξάρτητοι και θα συνεχίσετε να κινήστε, ακριβώς όπως και ο ανελκυστήρας σας!