Ανελκυστήρες σκάλας που δεν σας εμποδίζουν

Οι ανελκυστήρες μας κλείνουν πρακτικά και εξοικονομούν χώρο

Ανησυχείτε ότι ο ανελκυστήρας σκάλας σας θα σας εμποδίζει;

Πολλοί διστάζουν να αγοράσουν έναν ανελκυστήρα σκάλας, επειδή φοβούνται πως θα κλείνει την πρόσβαση στη σκάλα τους. Ανησυχούν ότι αν τους επισκέπτονται φίλοι και συγγενείς, ο ανελκυστήρας σκάλας θα τους εμποδίζει.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Κάθε ανελκυστήρας που κατασκευάζουμε κλείνει πρακτικά. Το υποπόδιο, τα μπράτσα και το κάθισμα κλείνουν προς τα πάνω και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Οι σκάλες σας θα εξακολουθούν να είναι εύκολα προσβάσιμες για όλους όσους θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν.

stannah ανελκυστήρας σκάλας σε σκάλα

Εάν θέλετε η σκάλα σας να είναι απολύτως ελεύθερη, μπορείτε να αγοράσετε μια ράγα που επιτρέπει την τοποθέτηση της καρέκλας σε μια γωνία. Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη σκάλα.

Είτε έχετε ευθεία σκάλα είτε σκάλα με στροφές, η ράγα θα τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στο άκρο της σκάλας. Και αυτό μπορούμε να σας το εγγυηθούμε, αφού οι πιστοποιημένοι από την Stannah σύμβουλοι θα λάβουν ακριβείς μετρήσεις της σκάλας σας, πριν την κατασκευή του ανελκυστήρα σας. Έτσι εξασφαλίζουμε την τέλεια εφαρμογή. Το όφελος μιας προσαρμοσμένης ράγας σύμφωνα με το σπίτι σας είναι ότι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις σκαλών με στροφές. Η ράγα της Stannah αγκαλιάζει κάθε στροφή, προσφέροντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερο χώρο κατά τη χρήση της σκάλας.

Ανησυχείτε πως ο ανελκυστήρας σκάλας θα είναι πολύ ορατός;

Και πάλι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι ανελκυστήρες μας προσαρμόζονται πλήρως στο χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον σχεδιασμό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στο σπίτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν ανελκυστήρα διακριτικό ή έντονο, αφού εσείς έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Εμείς προσαρμόζουμε τον ανελκυστήρα σκάλας σας στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Έχετε στη διάθεσή σας μια επιλογή χρωμάτων για την καρέκλα, από διαφορετικά υφάσματα έως διαφορετικά χρώματα ράγας. Έτσι θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προϊόν που θα είστε περήφανοι για αυτό, και θα ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμησή σας.

Αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε, καλέστε μας τώρα ή παραγγείλτε ένα φυλλάδιο με όλες τις πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό που θα σας εμπνεύσει! Είμαστε σίγουροι ότι ένας από τους ανελκυστήρες σκάλας μας θα ταιριάξει και στο δικό σας γούστο!